OM OSS

Vi gir deg en enklere og tryggere styrehverdag!

FORRETNINGSFØRER MED SPISSKOMPETANSE PÅ BOLIGSELSKAPER!

Boalliansen Forvaltning AS er autorisert regnskapsfører som utfører forretningsførsel for boligselskaper (borettslag og sameier) til svært konkurransedyktige priser og vilkår. Vi er et datterselskap av Boalliansen AS, bestående av mer enn 250 boligselskap og 30 000 boeneheter og har gjennom Boalliansen et  skreddersydd styreverktøy for styrer i boligselskaper. Alliansens overordnede mål er å arbeide for en enklere og tryggere hverdag for styret. 

Forsikringsselskapet If er medeier i Boalliansen Forvaltning AS.

Vi mener at vår kompetanse og stordriftsfordel kan bidra til at styret i ditt boligselskap vil oppnå en enklere og tryggere styrehverdag. I vårt fellesskap kommer man til «dekket bord», og slipper å bruke tid på anliggende som mange andre allerede har gjort før dere. Dette er en kjempemessig erfaringsbase og noe vi ønsker å dele med dere, i tillegg til følgende:

  • Lavere husleie/felleskostnader gjennom tilgang til markedets beste driftsavtaler
  • Unik og gunstig forsikringsløsning
  • Mulighet for lavere vedlikeholdskostnader gjennom samordning
  • En oversiktlig og forståelig HMS-løsning
  • Et digitalt styreverktøy/intranett som gir deg en enklere og tryggere styrehverdag

Boalliansen Forvaltning AS er aksessorisk agent på vegne av Handelsbanken NUF som er Kredittgiver, jf. finansavtaleloven § 46a bokstav f og kapittel 6 romertall II, §§ 86-88. Boalliansen Forvaltning AS mottar vederlag fra Handelsbanken NUF for det arbeidet som blir utført.

Rull til toppen